A SADA, PROLJEĆE U JANUARU, ALI NE ZADUGO: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana

Danas pretežno oblačno vrijeme u Hercegovini, na zapadu i u jugozapadu Bosne, gdje lokalno može pasti malo kiše.

  • Vijesti

  • 21. Jan. 2021  21. Jan. 2021

  • 0

U većem dijelu Bosne umjerena oblačnost. Nešto manje oblačnosti i sunčanije se očekuje u sjevernim i sjeveroistočnim dijelovima. Vjetar umjerene jačine, povremeno s jakim udarima južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 0 i 5, a najviša dnevna između 4 i 13 stepeni.

U petak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Kiša se očekuje na području Hercegovine, Krajine i jugozapada Bosne. U ostalim područjima slabije padavine. Vjetar južnog smjera s jakim, lokalno i olujnim udarima. Jutarnja temperatura zraka između 2 i 8, a najviša dnevna do 12 stepeni.

U subotu pretežno oblačno vrijeme s kišom. Ponegdje su uz kišu mogući i pljuskovi s grmljavinom. U planinskim dijelovima sa susnježicom ili slabim snijegom. Intenzivnije padavine na jugu i jugozapadu. Jutarnja temperatura zraka između 2 i 8, a najviša dnevna do 13 stepeni.

U nedjelju pretežno oblačno vrijeme s kišom, u višim područjima sa susnježicom i snijegom. Tokom dana, padavine će oslabjeti i postepeno prestati. U večernjim satima nove padavine. Jutarnja temperatura zraka između 0 i 5, a najviša dnevna između 4 i 9, na jugu do 11 Celzijevih stepeni.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...