IZDAJE GA SNAGA: Kemal Malovčić otkriva zbog koga mora da proda svu svoju imovinu u Bosni

"Ta diskoteka je radila dobro, ali onda su počeli da skaču troškovi, pa osoblje, a kao što rekoh, to nema kome da ostavim, mislim nema ko da nastavi tim da se bavi.”

  • Estrada

  • 21. Jan. 2021  22. Jan. 2021

  • 3

Kemal Malovčić, nekadašnji član udarne petorke “Južnog vjetra”, odlučio je da proda svu imovinu koju ima u Bosni i Hercegovini.

Pjevač ističe kako su troškovi počeli da skaču i ne može sa time da se izbori.

“Prvo prodajem prostor u kojem se nalazila diskoteka, a to je baš poveliko imanje. Na gornjem spratu je stambeni dio, a na donjem diskoteka. U diskoteci se nalazi i pokretna bina, kompletan inventar, dakle onaj ko se odluči na kupovinu, ima sve spremno za rad. Oko diskoteke se nalazi i 11 duluma zemlje, ima veliki parking. To sve može da se okrene i u neke druge namjene. Sve kompletno je na meni, dakle pri prodaji ne bi bilo nikakvih problema”, rekao je Kemal i dodao:

“Moji sinovi koji žive u Beču ne žele da se bave ugostiteljstvom, a ja nemam više godina za to. Ne mogu ja da sjedim svaku noć do zore i da se borim sa budalama. Ta diskoteka je radila dobro, ali onda su počeli da skaču troškovi, pa osoblje, a kao što rekoh, to nema kome da ostavim, mislim nema ko da nastavi tim da se bavi.”

 

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...