BH. BLOK NAJAVLJUJE: Ona je kandidat za gradonačelnicu Mostara

Boška Ćavar, novoizabrana vijećnica Naše stranke za Gradsko vijeće Mostara, u podcastu "Bura" izjavila je kako će Bh. blok kandidirati Irmu Baraliju za gradonačelnicu Mostara.

  • Politika

  • 22. Jan. 2021  23. Jan. 2021

  • 0

Ćavar je kazala kako pri izboru gradonačelnika vijećnici trebaju gledati programe koje pojedini kandidati nude, a ne iz koje stranke dolaze.

Također, osvrnula se na izborni proces u Mostaru kao i što ju je motiviralo da izađe na izbore te zašto se odlučila priključiti Našoj stranci. Pojasnila je za kakve će se politike zalagati u Gradskom vijeću Mostara te odgovorila smatra li da je moguće prevazići nacionalne podjele u Mostaru, prenosi "Bljesak.info".

Iznijela je i svoj stav o tomu je li dobro da samo jedna nacionalna zajednica izabere gradonačelnika kao i svoja očekivanja od rada novog saziva Gradskog vijeća Mostara. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...