NJIMA I U KORONI CVJETAJU RUŽE: Miranda Kerr i bogati vlasnik popularne društvene mreže kupili dvorac u Parizu za nevjerovatan iznos

Uz raskošnu vilu stiže i osoblje - batler, sobarice i privatni šef te medicinska sestra koja je uvijek na raspolaganju.

  • Show

  • 23. Jan. 2021  23. Jan. 2021

  • 0

Miranda Kerr i Evan Spiegel imaju novu nekretninu, i to ni manje ni više već u romantičnom Parizu u kojem obožavaju boraviti.

Australska manekenka i osnivač društvene mreže Snapchat uložili su više od 30 miliona dolara u dvorac u Parizu koji se proteže na 929 metara kvadratnih, uz jednako prostranu okućnicu.

image Foto: Shutterstock

Vila na koju su potrošili 30.358.000 dolara, ima šest spavaćih soba, pet kupaonica, biblioteku, vinski podrum, vrt te igralište, a dvije spavaće sobe imaju i vlastite walk-in garderobe.

Uz raskošnu vilu stiže i osoblje - batler, sobarice i privatni šef te medicinska sestra koja je uvijek na raspolaganju.

Par će morati uložiti i u neke izmjene na kući, piše "NY Post", zbog čega bi se cifra mogla popeti na još koji milion.

Inače, Spiegel je 2018. dobio francusko državljanstvo od predsjednika Emmanuela Macrona, a on i Miranda često se viđaju po finim restoranima i ulicama sa skupim buticima.

Par se vjenčao 2017. godine, nakon dvije godine hodanja, a imaju dvoje djece, Hart i Mylesa.

Iz prvog braka, s Orlandom Bloomom, Miranda ima desetogodišnjeg sina Flynna.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...