DETALJI AKCIJE "DOLAR": Od šest uhapšenih djevojaka dvije priznale da su za novac PRUŽALE SEKSUALNE USLUGE

Od šest djevojaka koje su uhapšene u akciji "Dolar" u lokalu "Caribic Dance", u hotelu "Ćetojević", dvije su priznale da su za novac pružale seksualne usluge, otkriva "Srpskainfo".

  • Hronika

  • 23. Jan. 2021  23. Jan. 2021

  • 0

Kako smo ranije objavili, policija sumnja da su se u ovom lokalu duže vremena pružale seksualne usluge za novac, a sve je organizovao vlasnik Lari Živković iz Prnjavora.

Izvor portala "Srpskainfo" koji je uključen u istragu, otkriva da je banjalučka policija tokom ove akcije došla do potvrđenih operativnih saznanja i informacija šta se dešava u spomenutom lokalu pa je sinoć poslije 23 sata policija upala u kafić.

– I pored zabrana, lokal je radio poslije 22 sata, a u njemu je zatečeno više od 20 osoba – kaže izvor.

U objektu su zatečena četiri državljanina Slovenije, koji su testirani na opojne droge i bili su pozitivni na kokain, a kod jednog je pronađen gram kokaina.

– U lokalu je zatečeno šest djevojaka koje su radile kao plesačice. Dvije djevojke su iz Banjaluke i četiri iz Srbije, koje su ovdje, takođe, radile, a koje nisu prijavile boravak – pojasnio je izvor "Srpskainfo".

Prema njegovim riječima, ukupno je uhapšeno 11 osoba.

"Srpskainfo" saznaje da je uhapšen vlasnik objekta Lari Živković, koji se tereti za organizovanje prostitucije.

– Osim njega, privedeni su i Adna M. i Nina Š. iz Banjaluke, Marta V., Ana S., Zvezdana D. i Nina K. Iz Srbije. Zatim Bernard Ćosić, državljanin Slovenije, kod koga je pronađena droga, Alen Duranović, državljanin Slovenije, Mirhad Ferhativić, državljanin Slovenije i BiH, Miroslav Savanović, državljanin Slovenije – pojašnjava izvor.

Kod djevojka koje su zatečene, pronađeno je i oduzeto više novca u gotovini, a za koji se sumnja da su ga zaradile prostitucijom.

Djevojka iz Srbije bit će saslušane i predate Službi za strance radi deportacije.

Portparol PU Banja Luka Danijela Mučibabić već je ranije potvrdila za "Srpskainfo" da je izvedena spomenuta akcija.

– U toku je kriminalistička obrada osoba i rad na dokumentovanju navedenog predmeta. Sve mjere i radnje u okviru ove akcije preduzete su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. Određene aktivnosti u okviru ove akcije i dalje su u toku – rekla je Mučibabićeva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...