KADA JE POLICIJA UPALA U STRIPTIZ-BAR, SVE JE STALO: U akciji "Dolar" u Banjoj Luci uhapšeno 11 osoba, objavljen snimak racije... (VIDEO)

Kada je policija sinoć upala u striptiz-bar "Caribic Dance" u Banjoj Luci, sve je stalo - gosti su zanijemili, a striptizete prestale s igrom.

  • Hronika

  • 23. Jan. 2021  23. Jan. 2021

  • 0

Epilog akcije je 11 uhapšenih, među kojima je i šest djevojaka koje su radile kao plesačice, od kojih su četiri iz Srbije.

Kako smo ranije objavili, dvije od njih su priznale da su za novac pružale seksualne usluge.

 

Među privedenima je, također, vlasnik objekta Lari Živković, kao i osobe iz Banje Luke, Srbije i Slovenije.

Kako "Srpskainfo" saznaje, četiri Slovenca su bila i pod utjecajem narkotika. Daljnjim provjerama policija je utvrdila da su ranije bili u sukobu sa zakonom, piše "Srpskainfo".

Među uhapšenima su Bernard Ćosić, kod koga je pronađen kokain, Alen Duranović je izdržavao kaznu zatvora od tri godine zbog droge, Mirhad Ferhatović je državljanin Slovenije i BiH koji je izdržao kaznu zatvora od šest godina zbog krađe vozila, dok je Miroslav Savanović ranije hapšen u Italiji zbog djela povezanih s drogom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...