BOLESTAN BI SE RAZBOLIO: Snijeg je tek početak, evo kakvo nas vrijeme očekuje do četvrtka

Danas pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana kiša se očekuje u Hercegovini, Krajini, na zapadu i jugozapadu Bosne.

  • Vijesti

  • 24. Jan. 2021  

  • 0

Na planinama snijeg. U večernjim satima padavina u cijeloj zemlje. U Hercegovini kiša, a u Bosni susnježica i snijeg. Intenzivnije padavina na području Hercegovine, zapadne i jugozapadne Bosne. Vjetar slab do umjeren, povremeno sa jakim udarima južni. Krajem dana i u večernjim satima vjetar mijenja smjer na zapadni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura od 2 do 8, a dnevna od 5 do do 13°C.

U ponedjeljak pretežno oblačno vrijeme. U ranim jutarnjim satima u većem dijelu Bosne slab snijeg. Poslijepodne i tokom noći kiša na jugu Hercegovine, a u ostatku zemlje snijeg. Jutarnja temperatura od -8 do -1, a dnevna od -1 do 10°C.

U utorak jutro pretežno oblačno uz postepeno razvedravanje tokom dana. U jutarnjim satima u centralnim i istočnim područjima Bosne slab snijeg, a na jugu Hercegovine ponegdje slaba kiša. Jutarnja temperatura od -7 do -1, a dnevna od -3 do 3, na jugu do 8°C.

U srijedu u centralnim i istočnim područjima Bosne umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U ostatku naše zemlje uglavnom sunčano. Jutarnja temperatura od -7 do -1, a dnevna od -2 do 3, na jugu do 7°C.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...