SVETLANA CENIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: „Ova Izetbegovićeva izjava je sporna, a ne ona neizgovorena rečenica“

Profesorica Svetlana Cenić ponovno se oglasila na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 24. Jan. 2021  

  • 7

Nakon gostovanja predsjednika SDA Bakira Izetbegovića u "Dnevniku D" Federalne televizije, u kojem je govorio o Miloradu Dodiku i biračima koji ga podržavaju, uslijedile su burne reakcije.

Svetlana Cenić prvo je aludirala da je Izetbegovićeva izjava loše interpretirana:

“Ja preslušala bar pet puta. Nisam našla tu rečenicu da su Srbi loš narod, a jesam da govori o Dodiku i glasačima koji podržavaju njegovu retoriku. Uostalom, mnogo glasača podržava i Izetbegovićevu retoriku i poteze. Dajte mi recite gde je ta rečenica ili gledam pogrešan klip”, napisala je Cenić na Twitteru.

A, nakon toga i upozorila:

„Ova Izetbegovićeva izjava je sporna, a ne ona neizgovorena rečenica“, poručila je Svetlana Cenić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...