OD KYLIE MINOGUE DO BRADA PITTA, SVE SU PRIZNALI: Na kakvim su se sve neobičnim mjestima seksali slavni, a da se nimalo nisu postidjeli…

Supruga bivšeg britanskog premijera otkrila je da je njihov sin Leo začet kada su ona i suprug Tony Blair (67) 1999. odsjeli u dvorcu Balmoral. Cherie je rekla da je kontracepciju ostavila kod kuće.

  • Show

  • 24. Jan. 2021  25. Jan. 2021

  • 0

Gerard Butler (51) je 2012. godine dernečio na festivalu Coachella. Na plesnom podiju je upoznao jednu obožavateljicu koja mu se svidjela i bio vrlo direktan. Ona je pristala, a poseksali su se u prijenosnom WC-u.

Boris Becker (53) je nakon ispadanja s Wimbledona 1999. u hotelu ostavio trudnu suprugu i poseksao se s ruskom manekenkom Angelom Ermakovom u ormaru za metle koji se nalazio u londonskom restoranu Nobu. Devet mjeseci kasnije saznao je da je dobio kćer.

- Ponosan sam ako će me po tome pamtiti - izjavio je jednom.

Supruga bivšeg britanskog premijera otkrila je da je njihov sin Leo začet kada su ona i suprug Tony Blair (67) 1999. odsjeli u dvorcu Balmoral. Cherie je rekla da je kontracepciju ostavila kod kuće

- Bilo je jako hladno, a jedna je stvar dovela do druge... - rekla je.

Brad Pitt (57) i Sinitta bili su par prije nekoliko desetljeća, a posebno su nestašni bili u privatnoj loži Royal Albert Halla.

- Zgrabio me i počeli smo se valjati po podu. Nismo si mogli pomoći. Neko nas je pokušao fotografirati, a portir je pokucao i pitao jesmo li dobro - otkrila je danas 52-godišnja Sinitta.

Jenny McCarthy (48) seksala se u jednom od sedam svjetskih čuda prirode.

- Zmije, škorpioni, vruća zemlja. To je bio najgori seks u mom životu, ali barem mogu reći da sam vodila ljubav u Grand Canyonu - rekla je američka glumica.

Kylie Minogue (52) i pokojni frontmen grupe INXS Michael Hutchence nisu se mogli suzdržati za vrijeme jednog leta.

- Michael ju je pokrio dekom. Seksali su se na sjedalu u prvom razredu - otkrio je prijatelj para.

Robbie Williams (46) otkrio je da se poseksao u vinskom baru.

- Kada sam se drogirao isprobavao sam svašta; seks u avionima, vozovima pa i barovima - priznao je pjevač.

Jedno vrijeme se šuškalo da su se Scarlett Johanson (36) i Benicio Del Toro (53) poseksali u liftu jednog hotela 2004. godine.

I dok je ona sve negirala, Benicio je davao neodređene odgovore…

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...