PRIJEKI LIJEK ZA NADUTOST I ČIŠĆENJE ORGANIZMA: Poklanjamo recept za crnu limunadu, potrebna su vam samo tri sastojka…

Osim što je ova limunada crna pa je zato drugačija od bilo kojeg drugog domaćeg napitka, njezini korisnici tvrde da čini čuda za tijelo, jer ga čisti od toksina i pomaže u rješavanju masnoća, posebno oko stomaka.

  • Zdravlje

  • 26. Jan. 2021  26. Jan. 2021

  • 0

Okus je identičan onome kada pijete običnu limunadu, a ovo piće se pravi od samo tri sastojka.

Glavni sastojak je onaj koji, zapravo, nazivaju čudotvornim, a radi se o aktivnom ugljenu, koji nema okus, ali je vrlo zdrav i ima sposobnost izbacivanja svih štetnih tvari iz tijela pa tako smanjuje nadutost. Također, stručnjaci ističu i da snižava nivo holesterola, kao i da podmlađuje kožu.

RECEPT ZA CRNU LIMUNADU

SASTOJCI

4 čaše vode

1/4 šoljice svježeg soka od limuna

1/4 kašikica aktivnog ugljena (jedna tableta)

Pomiješajte sve sastojke i po želji dodajte još limuna.

Napitak poslužite hladan.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...