"ŠTA ĆE TI MAMA REĆI KAD OVO VIDI": Madonnina kćerka otvorila Instagram profil s vrućim fotografijama, a onda počela pljuvati po fanovima

Madonnina kći Lourdes napravila je profil na Instagramu, gdje je zasad prati nešto više od 60.000 ljudi.

  • Show

  • 26. Jan. 2021  26. Jan. 2021

  • 0

Dvadesetčetverogodišnjakinja pod nadimkom Lola zasad ima tri objave, i to sve tri reklame, ali ono što je mnogo zanimljivije od samih objava su njeni komentari ispod njih.

 

Naime, Lourdes ne prestaje vrijeđati komentatore koji je pitaju potpuno nevina pitanja poput: "Kad će ti mama izdati novi album?"

alt

"Šta bi ti mama mislila na ovu fotografiju?", upitao ju je jedan pratilac ispod fotografije reklame za Juicy. "Zna li tvoja mama da ne pereš gu*icu?", odgovorila mu je Lourdes. "OMG, ovo ću uokviriti", dodao je on.

alt

Jedna pratiteljica ju je upitala kada će imati pjevački debi. "Pjevat ću ti na sprovodu", napisala joj je kratko i jasno Lourdes.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...