GORI INTERNET: Slavni glumac Jim Carrey do kraja ponizio Melaniju Trump, pljušte komentari

Fotografija je izazvala podijeljene reakcije. Neki su ga napali, jer smatraju da je objava neukusna.

  • Show

  • 27. Jan. 2021  27. Jan. 2021

  • 0

Legendarni glumac Jim Carrey (59) našao se u centru pažnje, jer je na Twitteru objavio karikaturu bivše prve dame Melanije Trump (50).

- Zbogom, najgora prva damo. Nadam se da nagodba može finansirati tvoj plitak život. Hvala ni na čemu - napisao je u opis objave.

 pic.twitter.com/zvU6tF4UjM

Fotografija je izazvala podijeljene reakcije. Neki su ga napali, jer smatraju da je objava neukusna.

"Ovo je tako seksistički i nisko", "Sviđao si mi se i mislio sam da inspiriraš ljude"... samo su neki od komentara.

Bilo je i onih koji su ga branili.

- On je glumac, komičar koji prikazuje muškarce i žene i nasmijava ljude, što znači da niko nije imun na ismijavanje - pisali su.

74th Venice Film Festival 2017, Red Carpet Film  

Zvijezda filmova "Maska" i "Svemogući Bruce" prije nekoliko mjeseci je na otvorenju sezone popularne američke humoristične emisije "Subotom navečer uživo" utjelovio Joea Bidena (78) koji je tada bio predsjednički kandidat.

24sata

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...