KATIE HOLMES JE KRIVAC: Glomazne mokasinke koje su podijelile žene na društvenim mrežama

Posljednjih godina u modi su predimenzionirani odjevni komadi, ali i chunky tenisice i cipele. I dok oversize trend ima svojih štovateljica, postoje i brojne dame koje ne vole takve komade te ih smatraju preglomaznim, pa čak i muževnim.

  • Žena

  • 27. Jan. 2021  27. Jan. 2021

  • 0

Katie Holmes ljubiteljica je oversize trenda. Ne samo da omiljena holivudska šlampavica uživa u predimenzioniranim trapericama, vestama i kaputima, već povremeno zna obući par cipela koji privuče sve poglede.

Fotoreporteri su je nedavno snimili s dečkom u šetnji po New Yorku u jednom takvom modelu. Američka glumica nosila je glomazne mokasinke Kenova švedskog modnog brenda Vagabond. Riječ je o kožnim cipelama s naglašenom platformom i potpeticom od oko četiri centimetra, piše Zadovoljna.hr.

Vagabond mokasinke, 873 kn(Foto: Internetske stranice proizvođača)

Mokasinke se obično smatraju elegantnim komadom obuće koja se izvrsno sparuje u poslovnim prilikama, dok Vagabondov model bolje pristaje u ležernijim street style kombinacijama.

Katie Holmes sparila ih je s trapericama predimenzioniranih nogavica, jednostavnom pamučnom majicom te atraktivnim kariranim balonerom žute boje.

Katie Holmes - 3

(Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...