JILL BIDEN LJUBITELJICA VISOKIH POTPETICA: Za ulazak u Bijelu kuću odabrala je nešto potpuno drugačije... (FOTO)

U društvu svoje unuke Natalie Biden, Jill Biden fotografirana je dok je hodala travnjakom Bijele kuće.

  • Žena

  • 17. Mar. 2021  17. Mar. 2021

  • 0

Otkako se prije skoro dva mjeseca sa suprugom Joeom Bidenom uselila u Bijelu kuću, Jill Biden dala je naslutiti da će unijeti svježinu i odvažnost u stil odijevanja američkih prvih dama. Pokazala je to i odabirom cipela, preciznije mokasinki s vrlo zanimljivim detaljem koje je nosila pri povratku iz Wilmingtona u Washington.

U društvu svoje unuke Natalie Biden, Jill Biden fotografirana je dok je hodala travnjakom Bijele kuće. Prva dama SAD-a vratila se iz grada Wilmingtona, gdje je zajedno sa suprugom, američkim predsjednikom Joeom Bidenom, obavljala državničke dužnosti, piše Zadovoljna.hr.

Jill je poznata kao ljubiteljica visokih potpetica, naročito modela cipela koje imaju remenčić ili vezanje oko gležnja za dodatnu stabilnost, a omiljeni brendovi su joj Dior, Jimmy Choo i Prada. No, za povratak u Bijelu kuću u nedjelju prva dama odabrala je nešto potpuno drugačije, ravne mokasinke od brušene kože. I bile bi to sasvim obične, klasične crne mokasinke da nije bilo detalja koji ih čini vrlo prepoznatljivima i upečatljivima. Naime, mokasinke su ukrašene izvezenom lobanjom i prekriženim mačevima, a riječ je o modelu brenda Stubbs and Wootton.

"Opake" mokasinke Jill Biden kombinirala je uz plave traperice ležernijeg skinny kroja, crnu vesticu ispod koje je izvirivala svijetla košulja i klasični crni sako, a za još malo rokerskog stila tu je i smeđa torba ukrašena zakovicama.

Jill Biden u opakim mokasinkama i trapericama - 2 Jill Biden s unukom Natalie Biden (Foto: AFP)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...