"SB" NA LICU MJESTA: BH Fanaticosi protestovali ispred Nogometnog saveza zbog imenovanja Ivayla Peteva, poslali su i poruku...(FOTO)

Za danas u 14.00 je zakazano predstavljanje i obraćanje Ivayla Peteva.

  • Sport

  • 27. Jan. 2021  27. Jan. 2021

  • 0

 Navijači fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine okupili su se danas ispred zgrade N/FS BiH kako bi protestovali zbog svih dešavanja unutar krovne kuće bh. fudbala. 

Grupa navijača je iznijela i transparente "Dosta je" i "Nas ne možete kupiti", te upućuju jasnu poruku čelnicima N/FS BiH šta misle o dešavanjima koja su kuliminirala izborom Ivayla Peteva na mjesto selektora.

Podsjećamo, za danas u 14.00 je zakazano predstavljanje i obraćanje Ivayla Peteva.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...