PIŠI PROPALO: Zahiragić će na ostvarenje svog sna morati sačekati, većina u Skupštini KS odlučila je drugačije...

Njegova inicijativa da se sjednice prestanu održavati online po drugi put nije dobila podršku.

  • Mini market

  • 28. Jan. 2021  28. Jan. 2021

  • 2

Inicijativa zastupnika SDA Harisa Zahiragića, koju je podnio vjerovatno zbog silne želje za pojavljivanjem pred TV kamerama, nije dobila podršku većine zastupnika u Skupštini KS, piše "Press".

Zahiragić od preuzimanja mandata u Skupštini Kantona Sarajevo osuđen da o tačkama dnevnog reda diskutuje online. To mu očito smeta, jer volio bi da sjedne u skupštinsku klupu i da u medijima osvane njegova fotografija iz te iste klupe.

No, većina u Skupštini KS odlučila je drugačije. Zahiragić će na ostvarenje svog sna morati sačekati. Njegova inicijativa da se sjednice prestanu održavati online po drugi put nije dobila podršku skupštinske većine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...