DRUŠTVENE MREŽE GORE: Urnebesne reakcije na Vučićevu trenerku (FOTO, VIDEO)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je na svom Instagramu da ćemo do kraja februara i marta dobiti još milion vakcina. Obučen u dukserici, ili u trenerci - kako je kome draže, predsjednik Srbije se izvinio svojim pratiocima zbog načina na koji je odjeven i saopštio lijepe vesti. Twitter zajednica, međutim, nije ispustila priliku da se našali sa njim, ali i da nas podsjeti na mučne devedesete, i vrijeme Slobodana Miloševića.

  • Show

  • 31. Jan. 2021  31. Jan. 2021

  • 3

“Zašto nisam imao strpljenja da se svečano obučem i obratim vam se? Zato što sam izuzetno uzbuđen, danas mogu to da vam kažem, da se ne pozivam o ugovor, ne pričam o ugovoru, pričam o stvarnim vakcinama. Dobio sam tvrdo obećanje i živela Srbija”, rekao je Vučić na Instagramu dan ranije. 

I Twitter je tada eksplodirao.

“Poštovani građani, izvinite na neformalnoj odeći, ali smo od jutros pobeđivali strane plaćenike i domaće izdajnike”, glasi jedan od komentara na Twitteru koji je uporedo objavio Vučićevu i fotografiju Slobodana Miloševića u trenerci.

Tviteraši su tu tek krenuli. Ubrzo je “osvanula” i fotografija Slobe i Mire Marković.

Neki nisu išli tako daleko, pa su se samo posprdno osvrnuli na Vučićevu izjavu u kojoj se “izvinjava” građanima Srbije zbog duksa.

… i fore su se samo nizale.

Ni voditelj Ivan Ivanović nije ispustio priliku da se našali sa predsjednikom Srbije, pa je Vučića “presvukao” u jedan od popularnih mimova koji je tokom proteklih par mjeseci opsjedao društvene mreže.

“Našao sam nešto zajedničko s Vučićem. Rečenicu “Poštovani građani, izvinjavam se što sam ovako odjeven”, glasio je još jedan od komentara.

Ipak, nije svima Vučićevo izlaganje bilo smiješno. Nije najprijatnije gledati predsjednika države koji umjesto da bude ozbiljan državnik glumi influensera na Instagramu.

“Kako je odeven je najmanji problem”, glasi jedan komentar.

“Bićeš ti adekvatno odeven, kad jednog dana padneš sa vlasti. Ne gine ti košulja koja se zakopčava pozadi. U “Lazi”, ili Gornjoj Toponici”, glasi još jedan komentar na Tviteru.

(Nova.rs)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...