SUZA SUZU GONI: Dragan Čović uputio telegram saučešća u povodu smrti Miroslava Tuđmana

Telegram saučešća povodom smrti Miroslava Tuđmana poslao je i lider HDZ-a BiH Dragan Čović. Telegram prenosimo u cijelosti.

  • Vijesti

  • 01. Feb. 2021  01. Feb. 2021

  • 6

Poštovani,

Neizmjerno me ražalostila vijest o smrti cijenjenog dr. Miroslava Tuđmana, saborskog zastupnika HDZ-a i sina prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana.

Dopustite mi da kao predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora, te u svoje osobno ime, obitelji, kao i Hrvatskoj demokratskoj zajednici, uputim izraze najiskrenije sućuti.

U ovom trenutku prožimaju nas osjećaji duboke boli i tuge zbog gubitka velikog čovjeka, sveučilišnog profesora, publiciste i saborskog zastupnika.

Život i zaostavština dr. Miroslava Tuđmana, kao stručnjaka za obavještajno-sigurnosna pitanja i autora mnogih znanstvenih radova, pozicionira ga kao istaknutog hrvatskog znanstvenika i političara.

U svome radu, zalagao se i za prava Hrvata u Bosni i Hercegovini, to mu nikako nećemo zaboraviti. Ostat će nam svima žal zbog gubitka ovog velikog čovjeka, ali i utjeha, jer će njegovo naslijeđe nastaviti živjeti.

Dr. Dragan Čović

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...