SKANDAL UŽIVO: Iskrilo na sve strane u Marićevoj "Ćirilici", pogledajte izjavu ratnog zločinca Šešelja nakon koje je Čedomir Jovanović napustio studio (VIDEO)

Gosti kod Milomira Marića sinoć su bili Vojislav Šešelj, Čedomir Jovanović, Branimir Nestorović i Dragoslav Bokan.

  • Regija

  • 02. Feb. 2021  02. Feb. 2021

  • 3

Rasprava o različitim temama bila je intenzivna, a na momente čak i oštra. U jednom trenutku, nakon svađe s Dragoslavom Bokanom, Čedomir Jovanović odlučio je da napusti emisiju.

Prišao je stolu gdje sjedi Milomir Marić i ostavio mikrofon. Prilikom izlaska, dobacio je nekoliko riječi Vojislavu Šešelju, na šta je on reagovao vrlo burno:

- Šta ćeš meni da uradiš? - agresivnim tonom rekao je Šešelj.

- Mene ne možeš fizički da udariš, to bi ti bilo poslednje - uz ove je riječi lider radikala ispratio Čedomira Jovanovića.

Trenutak kada Jovanović napušta studio možete pogledati od 25. minute i 50 sekundi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...