TEŽAK UDARAC ZA KATALONSKOG DIVA: Sjajni napadač Barcelone otpisan za ključnu utakmicu Lige prvaka...

Ansu Fati gotovo sigurno neće biti na raspolaganju Barceloni u osmini finala Lige prvaka.

  • Sport

  • 02. Feb. 2021  

  • 0

Ovu vijest danas je ekskluzivno prenio novinar Javi Migel, dopisnik lista As iz Katalonije i jedan od najpouzdanijih kada su u pitanju dešavanja u i oko Camp Noua.

On je otkrio da Fatijev oporavak teče dosta sporije od očekivanog, te da on još uvijek ne može da počne sa radom na terenu, jer mu koljeno otiče pri svakom većem naporu.

Fati je razočaran zbog razvoja situacije, a kako i ne bi bio kada se očekivalo da se vrati u martu, ali prema novim prognozama moraće da produži rehabilitaciju za još nekoliko sedmica.

Mladi 18-godišnji napadač je povredu doživio na meču protiv Betisa 7. novembra, kada mu je prognozirana pauza od četiri meseca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...