SPEKTAKULARAN POVRATAK MESSIJEVOG NASLJEDNIKA: Vratio se nakon 322 dana, zabio golčinu i postao idol navijača...

Camp Nou je barem na nekoliko minuta zaboravio na odlazak Lea Messija.

  • Sport

  • 27. Sep. 2021  

  • 0

Ansu Fati (18) se protiv Levantea vratio na teren, ušao je u 81. minuti, da bi deset minuta kasnije zabio sjajan gol.

"Barca ima novog kralja", naslovi su u španjolskim medijima, a kojima se hvali igra nove Barcine desetke. La Liga ga je čak proglasila igračem utakmice, iako je ona već bila gotova jer je Barca u tom trenutku vodila 2:0.

Međutim, dobar dan postao je sjajan za Barcine navijače onog časa kad je Fati pogodio. Povrijedio se još u novembru prošle godine u utakmici protiv Betisa. Od tada su prošla 322 dana. Onda je bio velika nada, a sada je desetka Barcelone.

"Hvala doktorima i svima koji su ovo prošli sa mnom", rekao je Fati nakon utakmice. "Navijači su bili nevjerovatni. Mi smo Barcelona i moramo nastojati osvojiti sve; La Ligu i Ligu prvaka, sva takmičenja. Za to se moramo boriti i raditi. Ponosan sam što nosim broj deset nakon Lea. Hvala klubu na prilici", kazao je skromni Fati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...