PROLJEĆE USRED ZIME: Evo kakvo nas vrijeme očekuje sutra...

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje smanjenje oblačnosti uz više sunčanih perioda te dnevnu temperaturu i do 18 Celzijevih stepeni.

  • Vijesti

  • 04. Feb. 2021  04. Feb. 2021

  • 0

Ujutro i tokom prijepodneva bit će promjenljivo do pretežno oblačno vrijeme, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura zraka i dalje će biti iznad prosjeka za ovo doba godine.

Puhat će slab vjetar južnog smjera, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura zraka iznosit će od četiri do 10, a najviša dnevna od 11 do 16, na sjeveru i jugu oko 18, te na planinama od četiri Celzijeva stepena.

Temperatura zraka danas u 13 sati: Bjelašnica nula, Čemerno šest, Kalinovik i Višegrad sedam, Gacko osam, Han-Pijesak i Nevesinje devet, Mrakovica 10, Bileća i Drinić 11, Sokolac i Trebinje 12, Mostar i Zvornik 13, Sarajevo i Mrkonjić-Grad 14, Doboj 15, Srebrenica 16, Banja Luka 17, Bijeljina i Novi Grad 18 te Prijedor 19 stepeni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...