SAMO JEDNOM SE LJUBI: Priče o njoj i Ibrahimoviću bile su farsa, glumac porijeklom s Kosova potvrdio da je u vezi sa zgodnom voditeljicom...

Glumac je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj pozira s Dilettom u streljani.

  • Sex i grad

  • 05. Feb. 2021  05. Feb. 2021

  • 0

Turski glumac Can Yaman (31) potvrdio je vezu s jednom od najljepših sportskih novinarki Dilettom Leottom (29).

Glumac je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj pozira s Dilettom u streljani.

"Opasan par", napisao je na italijanskom ispod fotografije.

O njihovoj vezi počelo se šuškati početkom ove godine, kada su Can i Diletta boravili u istom hotelu u Rimu.

"Can i Diletta hodaju od prošlog decembra i jako su zaljubljeni. On je napravio prvi korak i kontaktirao Dilettu putem Instagrama", kazao je izvor za "Vanity Fair".

Atraktivna voditeljica je krajem prošle godine prekinula višegodišnju vezu s bokserom Danieleom Skardinom.

Inače, turski glumac koji povremeno radi kao model i slovi za jednog od najpoželjnijih muškaraca svijeta, porijeklom je s Kosova i Metohije, što je i sam rekao u jednom intervjuu.

"Moj djed je živio u Prištini, gdje se i rodio. Nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji rođeni su u Istanbulu, baš kao i ja", kazao je glumac tada.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...