PRECIZNA DIJAGNOZA KOMŠIĆA: "Nove vlasti u CG i RS se takmiče u slavljenju genocida"

"Inicijativa za imenovanje jedne od ulica u crnogorskom gradu Beranama po osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću nije ništa drugo nego uvreda za sve Mladićeve, odnosno za sve žrtve genocida", ocijenio je u izjavi za Fenu član Predsjedništva BiH Željko Komšić.

  • Politika

  • 05. Feb. 2021  05. Feb. 2021

  • 5

Prema njegovim riječima, to je i šamar za sve poštene građane Crne Gore.

- Oni koji su to predložili, nisu ništa bolji od zločinaca. Očito je da se nova vlast u Crnoj Gori naprosto takmiči s vlastima u manjem bh. entitetu u veličanju i slavljenju genocida i veličanju ratnih zločinaca. Iskreno se nadam da vladavina takvih u Crnoj Gori neće potrajati, jer ono što rade, ne vodi ničemu dobrom - kazao je Komšić za Fenu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...