UZBUNA U CRNOJ GORI: Moderni srpski Šešelj savjetuje novu vlast kako brže do „Srpskog sveta“

Generalni sekretar Socijaldemokratske partije Crne Gore Ivan Vujović prokomentarisao je na Twitteru saznanja da je predsjednik ultradesničarskog pokreta Dveri i jedan od lidera opozicije u Srbiji Boško Obradović doputovao prije par dana u Crnu Goru da bi prosrpskoj opoziciji u Nikšiću pomogao da pobijedi Demokratsku partiju socijalista na lokalnim izborima u tom gradu.

  • Regija

  • 07. Feb. 2021  

  • 2

- B. Obradović, lider Dveri tj. moderni srpski Šešelj savjetuje novu vlast kako najbrže do Srpskog sveta. Ekonomski eksperti gase firme, red je na ove identitetske da nam objasne kako ugasiti Crnu Goru i Crnogorce. Bolje sve o jednom trošku. Budimo relaks - neće to URA i Vijesti dati - napisao je Vujović na Twitteru.

 

Prema saznanjima crnogorskih medija, ključni zadatak Obradovića je da koordiniše između tri prosrpske liste u Nikšiću: koalicije ,,Za budućnost Nikšića“ koju čine Demokratski front i Socijalistička narodna partija, Narodnog pokreta biznismena Miodraga Dake Davidovića i liste ,,Za bolji Nikšić“ iza koje stoji premijerova savjetnica Gordana Radović.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...