TO MU NIJE TREBALO: Fonseca priznao da je pogriješio s Džekom, hoće li ga ovo koštati posla!?

Roma je sinoć u Torinu poražena od Juventusa 2:0. Edin Džeko je dobio priliku u posljednjih pola sata utakmice.

  • Sport

  • 07. Feb. 2021  

  • 0

Tada je rezultat bio 1:0, a samo par trenutaka kasnije Ibanez je pogodio sopstvenu mrežu za 2:0, i već je bilo jasno da Roma nema čemu da se nada protiv prvaka Italije.

Nakon utakmice, Paulo Fonseca je odgovarao i na pitanja novinara, a italijanske kolege je interesovalo da li je Dijamant trebao startovati utakmicu. Odgovor Fonsece neće obradovati navijače, jer Džeko je do sada  nebrojeno puta dokazao da nije kao drugi igrači.

- Nismo trebali igrati s dvojicom napadača zajedno. Džeko na klupi je bio moj izbor jer Borja igra vrlo dobro i to je bila moja odluka. Džeko je igrač kao i svaki drugi, mora trenirati kao i svi, a ja sam taj koji odlučuje, rekao je Paulo Fonseca.

Mediji u Italiji danima pišu kako čelnici Rome traže zamjenu za Fonsecu, a ova izjava mogla bi dodatno uzburkati duhove.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...