TRENER ROME DOTAKNUO DNO: Džeko je novim golom ispisao historiju, ali to nije bilo dovoljno za Fonsecu...

Edin Džeko se nakon mjesec našao u startnoj postavi Rome i odmah je zabio gol.

  • Sport

  • 19. Feb. 2021  19. Feb. 2021

  • 0

Edinu je trebalo pet minuta da zatrese mrežu Brage. Igrao je do 70. minute i za provedeno vrijeme na terenu bio je vrlo dobar.

Dvije minute nakon Džekinog gola, prvi kapiten Bryan Cristane je zamijenjen, a očekivalo se da se traka preda Džeki, ali to se nije desilo.

Novinari su poslije utakmice pitali Paulo Fonsecu zašto Džeko nije bio drugi kapiten, na šta je uslijedio diplomatski odgovor.

"To sada nije važna tema, mislimo na sadašnjost i budućnost. Za nas je važno da postiže golove", rekao je portugalski trener.

Džeku je zamijenio Borja Mayoral, koji je, također, postigao gol pa su novinari pitali je li realno očekivati dvojicu napadača zajedno.

"Vidjet ćemo u budućnosti, ekipa igra dobro s trenutnom formacijom, zatim se sve može desiti, ali ekipa igra dobro ovako", kazao je Fonseca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...