LJUTITA REAKCIJA DODIKOVOG POTRČKA: "Zašto se sad Valentin Inzko miješa u izborni proces?"

"Prisustvo visokog predstavnika šteti dobrim odnosima u BiH", smatra ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa u Vijeću ministara Staša Košarac.

  • Mini market

  • 08. Feb. 2021  09. Feb. 2021

  • 1

Košarac je rekao novinarima da je visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko odavno trebalo da ode iz BiH, prenosi Srna.

"Prisutnost visokog predstavnika šteti dobrim odnosima u BiH, posebno uloga Inzka koji se u praksi uvijek stavi na jednu stranu", rekao je Košarac.

On je dodao kako nije iznenađujuća Inzkova odluka o proceduri izbora gradonačelnika Mostara, ali da je potpuno nepotrebna, nebitna i nevažna.

"Procesi su sprovedeni u Mostaru. Zašto se sad Valentin Inzko miješa u izborni proces? Građani Mostara su rekli svoje", rekao je Košarac.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...