PALI DIVLJACI IZ SREDNJE BOSNE: Policija otkrila indentitet vozača koji su divljali na cesti, obojica imaju 22 godine (VIDEO)

U subotu oko 14 sati u PS Vitez prijavljeno je da su na regionalnom putu R-440, u mjestu Bila, općina Vitez, dva nepoznata vozača, upravljajući putničkim motornim vozilima, zbog nesavjesne i brze vožnje, ugrozila sigurnost više pješaka te izazvali uznemirenje građana na tom području.

  • Hronika

  • 09. Feb. 2021  09. Feb. 2021

  • 0

Po zaprimanju prijave, na lice mjesta odmah su izašli službenici PS Vitez, koji su operativnim radom na terenu pronašli i utvrdili identitet navedenih vozača. Radi se o B. Č., rođenom 1999. godine, iz Travnika, koji je upravljao vozilom marke Ford Focus, i O. P., rođenom 1999. godine, iz Travnika, koji je upravljao vozilom marke VW Passat, prenosi "Vitezinfo".

Važno je napomenuti da se pojavio i videosnimak na kojem su vidljive nezakonite radnje vozača, a koje će biti predmet dokazivanja i procesuiranja.

Na snimku se vidi i biciklista koji se baca na trotoar kako bi izbjegao udes sa motornim vozilom marke VW.

U saradnji s nadležnim tužilaštvom, protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...