DODIK NAJAVIO KADROVSKE ROKADE: "Kreće se u reviziju"

Lider SNSD-a Milorad Dodik istaknuo je da je SNSD ostvario najbolji rezultat na proteklim izborima te je najavio da se kreće u reviziju članstva, što treba da bude završeno do kraja godine, a u opštinskim organizacijama koje nisu ostvarile pobjedu, bit će organizovani unutarstranački izbori.

  • Politika

  • 09. Feb. 2021  09. Feb. 2021

  • 3

Dodik je istaknuo da je SNSD na lokalnim izborima osvojio 48 lokalnih zajednica i dobio najveći broj glasova na odborničkim listama, šest odsto više nego na prethodnim izborima.

“Savez nezavisnih socijaldemokrata nije vodio prljavu kampanju pred izbore te je, uprkos tome, uspio da ostvari dobar rezultat”, rekao je Dodik te dodao da će uspjeh ponoviti u Doboju i Srebrenici.

On je naveo da će se poslije završene revizije u stranci vidjeti ko je ostao uz SNSD, a najesen će biti održana i konvencija stranke, ako bude dozvoljavala epidemiološka situacija.

Dodik je rekao da se moraju provesti izbori u organizaciji mladih i u Aktivu žena.

“Pandemija ostaje i dalje najvažniji izazov”, rekao je Dodik na konferenciji za novinare poslije sjednice Predsjedništva SNSD-a te istaknuo potrebu da se intenziviraju investicione aktivnosti.

Dodao je da je data podrška Vladi da očuva finansijsku stabilnost.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...