"NISAM IH UZEO U RAZMATRANJE, NISU ONE...": Jedan čovjek je rekao "ne" Georgini i Diletti

Pored Dilette i Georgine, tu neće biti ni atraktivne supruge Alvara Morate, influenserice Alice Campello.

  • Sex i grad

  • 10. Feb. 2021  10. Feb. 2021

  • 0

Gotovo da ne prođe dan a da neki italijanski list ne objavi priču o ovim ljepoticama, a prava je rijetkost da ih neko ne želi imati u svom TV programu.

Ipak, našao se neko ko je odlučio da ih ne pozove u spektakl koji radi. Amadeo Sebastiani, poznatiji kao Amadeus, ne želi ih ugostiti na festivalu Sanremo koji organizuje.

Pored Dilette i Georgine, tu neće biti ni atraktivne supruge Alvara Morate, influenserice Alice Campello.

"Nisam ih ni uzeo u razmatranje. Nisu to prave zvijezde", rekao je Amadeus.

alt

Leotta je prošle godine imala nastup na Sanremu, gdje je govorila o ljepoti i izazvala je brojne kontroverze zbog toga i očigledno da je neko vrijeme nećemo gledati na sceni.

"Ove godine ćemo, također, imati ženu koja će govoriti o statusu žena. To će biti medicinska sestra Alessija Bonari, koja je postala simbol borbe protiv virusa i kojoj je maska izazvala povrede na licu."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...