VRUĆE NA CRVENOM TEPIHU: U prvom planu bujni dekolte Ronaldove Georgine, svi bruje o njezinim…

Georgina svakodnevno odrađuje mukotrpne treninge u teretani te pazi na prehranu zbog koje i izgleda tako dobro.

  • Show

  • 11. Sep. 2023  

  • 0

Georgina Rodriguez, partnerica Cristiana Ronalda, bila je posebna gošća na crvenom tepihu Venecijanskog filmskog festivala.

Georgina se stigla u dugoj haljini, a imala je izuzetno duboki dekolte. Njene grudi bile su jedino u što se gledalo, a oni najintimniji dijelovi jedva su ostali sakriveni. 

Medii su nedavno pisali kako se Georgina odlučila na povećanje grudi jer su joj u posljednje vrijeme itekako veće nego prije, ali ova argentinska ljepotica ništa nije potvrdila ni opovrgnula. Ove fotografije sada su ponovno pokrenule ista pitanja. 

Foto: Profimedia

Georgina svakodnevno odrađuje mukotrpne treninge u teretani te pazi na prehranu zbog koje i izgleda tako dobro.

Podsjetimo, Ronaldo i Georgina u vezi su već nekoliko godina, a zajedno imaju djevojčice Bellu Esmeraldu i Alanu Martin, koja je Ronaldovo prvo biološko dijete. Osim njih, imaju i  Cristiana Juniora i petogodišnje blizance Evu i Matea koje su nogometašu rodile surogat-majke.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...