BARCELONA JE PORAŽENA U SEVILLI, ALI STVARI BI MOGLE POSTATI JOŠ GORE: Pogledajte katastrofalan potez Lionela Messija o kojem bruji Španija (VIDEO)

Barcelona je sinoć poražena od Seville sa 2:0 u polufinalnom meču Kupa kralja.

  • Sport

  • 11. Feb. 2021  11. Feb. 2021

  • 0

Međutim, ponovo se nakon ovog meča priča o ponašanju Lionela Messija na terenu. Zvijezda Barce u posljednje vrijeme ima veoma "kratak fitilj", a dokaz tome je nedavno isključenje u susretu protiv Athletic Bilbaa.

Mnogi vjeruju da je Messi trebao biti kažnjen i nakon kontakta s fudbalerom Seville Joanom Jordanom. Lea je zaustavio Jordan, pokušao je da protestuje kod sudije držeći loptu, a zatim je reagovao Messi.

Fudbaler Barcelone želio je što prije uzeti loptu iz ruku Jordana. Reagovao je žestoko, a Jordan se bacio na travnjak aludirajući da ga je Messi udario laktom u lice.

Potom su se strasti uzburkale, došlo je do naguravanja, Jordan je požutio, a Messi je ostao bez ikakve sankcije.

Mnogi su uvjereni da je ovo zaista bio udarac laktom, a je li baš tako, prosudite sami.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...