OVO SE RIJETKO VIĐA: Sve je bilo izgubljeno, a onda se "ukazao" Leo Messi...

Messiju je ovo bio sedmi pogodak u četvrtoj utakmici za Miami, a ima i jednu asistenciju u 294 odigrane minute. 

  • Sport

  • 07. Avg. 2023  

  • 0

Inter Miami prošao je u četvrtfinale Leagues Cupa, u kojem se za trofej bore sastavi iz MLS-a i meksičkog prvenstva. Ponovno je junak Intera bio fantastični Lionel Messi (36), a Inter je prošao nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, nakon što je u 90 minuta završilo 4:4. Poveo je Inter lijepim golom Messija u šestoj minuti na asistenciju Jordija Albe, a onda je uslijedio preokret.

Prvi gol Messija pogledajte  OVDJE.

Quignon u 37. te Kamungo u 45. pogodili su za Dallas, a Velasco je u 63. povisio na 3:1. Golom Cremaschija u 65. Inter je smanjio na 4:2, a činilo se da će Inter ispasti nakon autogola Taylora u 68. minuti, kojim je Dallas otišao na 4:2. Ipak, autogolom Farfana u 80. Inter je stigao na 4:3, a onda se ukazao čudesni Argentinac. Messi je u 85. prekrasno pogodio iz slobodnjaka za 4:4 i dao svojoj ekipi šansu da preko penala izbore prolazak.

Drugi gol Messija pogledajte OVDJE.

Messi je odmah pogodio prvi penal, a uz njega su pogađali Busquets, Campana, Miller i Cremaschi. Za Dallas su pogodili Arriola, Quignon i Ferreira, a promašio je Pomykal u drugoj seriji. Messiju je ovo bio sedmi pogodak u četvrtoj utakmici za Miami, a ima i jednu asistenciju u 294 odigrane minute. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...