NOVA EPIZODA PJANIĆEVE DRAME U BARCELONI: Upitni nastupi u narednim utakmicama

Bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić propustio je sinoćnji meč između Seville i Barcelone u polufinalu Kupa kralja.

  • Sport

  • 11. Feb. 2021  12. Feb. 2021

  • 0

Pjanić zbog povrede stopala lijeve noge nije bio u konkurenciji za meč u Sevilli koji je katalonski klub na kraju izgubio sa 2:0.

Igrači Barcelone već jutros su odradili trening, a španski mediji pišu da je Pjanić danas propustio grupni trening jer i dalje ima problema s povredom.

Prema najavama koje stižu iz Španije Pjanić će propustiti i meč za vikend protiv Deportivo Alavesa, te je pitanje da li će biti spreman za osminu finala Lige prvaka i okršaj protiv PSG-a.

S druge strane, Sergino Dest i Martin Braithwaite su trenirali normalno s ostatkom ekipe katalonskog kluba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...