OVO UVIJEK "PALI", U SVIM PRILIKAMA: Prepečeni hljeb sa bijelim lukom

U njemu svi uživaju.

  • Gastro

  • 14. Feb. 2021  14. Feb. 2021

  • 0

SASTOJCI:

500 gr hljeba (baget, ciabatta)

5 kašika putera sobne temperature

2 kašike maslinovog ulja

3 čehne bijelog luka

1 kašilica origana

so

biber

PRIPREMA:

1. Zagrijte rernu na maksimum.

2. Hljeb izrežite na kriške.

3. U posudi pomiješajte samljeveni bijeli luk, maslinovo ulje, puter i origano.

4. Posolite, pobiberite i pomiješajte.

5. Namažite hljeb smjesom i pecite 5 minuta dok ne porumeni.

Prijatno!:) 

(SB/Domacica.com) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...