Ekonomija
KUPAC JOŠ UVIJEK NIJE POZNAT: Sarajevski Bamcard prodat za 5,4 miliona KM
Prije 8 min0
U njemu svi uživaju.
Gastro
14. Feb. 2021 14. Feb. 2021
0
500 gr hljeba (baget, ciabatta)
5 kašika putera sobne temperature
2 kašike maslinovog ulja
3 čehne bijelog luka
1 kašilica origana
so
biber
1. Zagrijte rernu na maksimum.
2. Hljeb izrežite na kriške.
3. U posudi pomiješajte samljeveni bijeli luk, maslinovo ulje, puter i origano.
4. Posolite, pobiberite i pomiješajte.
5. Namažite hljeb smjesom i pecite 5 minuta dok ne porumeni.
Prijatno!:)
(SB/Domacica.com)
Ekonomija
KUPAC JOŠ UVIJEK NIJE POZNAT: Sarajevski Bamcard prodat za 5,4 miliona KM
Prije 8 min0
Regija
BURNO U SUSJEDSTVU: Policija prije koncerta kontraverznog Marka Perkovića Thompsona privela više osoba, poznato i zbog kojih pjesama
Prije 12 min0
Evropa
IZDANO ŠOKANTNO UPOZORENJE: "Putin bi mogao izvesti nuklearni udar u tri faze, prvo bi ovdje udario"
Prije 21 min0
Estrada
IAKO ČUVA PRIVATNOST: Petar Grašo otkrio kako su proslavili rođendan kćerkice Albe
Prije 30 min0
Gastro
DORUČAK LEJDI DI: Neprežaljena princeza ovo je jela svakog jutra, probajte i vi njen super zdravi recept
02. Avg. 20250
Gastro
KAO IZ BAKINE KUHINJE: Napravite izvrsne čupavce po tradicionalnom receptu i oduševite ukućane… (VIDEO)
02. Avg. 20250
Gastro
SAVRŠENO SOČAN PRIJEDLOG ZA RUČAK: Punjeni patlidžan za koji će vam svi tražiti recept
02. Avg. 20250
Gastro
TOPI SE U USTIMA: Na brzinu napravite polagani burek i ne zaboravite jogurt… (VIDEO)
03. Avg. 20250
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.