TEŠKE OPTUŽBE ŽELJANE ZOVKO: "Rotiranje gradonačelnika predlažu oni koji ne vole Mostar!"

Željana Zovko, HDZ-ova zastupnica u Evropskom parlamentu, komentirala je na svom Twitter nalogu inicijativu da Mostar dobije rotirajućeg gradonačelnika.

  • Mini market

  • 14. Feb. 2021  15. Feb. 2021

  • 20

-Mostar mora konačno prestati služiti kao poligon za eksperimentiranje onima koji ga ne vole. Sulude ideje o rotiranju gradonačelnika vraćaju grad u mračni period “grada slučaja”, napisala je Zovko na Twitteru.

 Podsjećamo, prema prijedlogu koji je lansirao SDP, 16 mjeseci gradonačelnik Mostara bio bi iz Koalicije za Mostar, 16 mjeseci iz Bh. bloka te 16 mjeseci iz HDZ-a BiH. 

Inicijativa je naišla na zid odbijanja svih stranaka s hrvatskim predznakom, koje smatraju da gradonačelnik Mostara, kao "stolnog hrvatskog grada", po svaku cijenu mora biti Hrvat. 

Skandalozna je činjenica da Željana Zovko autore ideje o rotirajućem gradonačelniku optužuje da ne vole Mostar! 

Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...