VUČIĆ USRED EMISIJE POKAZAO SNIMAK: "Ovo je bivši pripadnik 63. padobranske kako obučava Velju Nevolju da gađa SNAJPEROM"

Kaže da ne postoji zemlja u kojoj ne postoje mafijaška ubistva, ali da je posao države da ih svede na najmanju moguću mjeru.

  • Regija

  • 14. Feb. 2021  15. Feb. 2021

  • 0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da će biti počišćeni svi kriminalci i narko dileri, i da ovo nisu devedesete ili dvijehiljadite godine kada je svako mogao da ubija ljude na ulici nekažnjeno.

"Mene jedino zanima da kriminalci budu pohapšeni. Nije moguće ubijati da to prođe nekažnjeno, to u normalnoj Srbiji nije moguće. Srbija je sada drugačija i mnogo snažnija zemlja", rekao je Vučić gostujući u emisiji Hit tvit na Pinku.

Kaže da ne postoji zemlja u kojoj ne postoje mafijaška ubistva, ali da je posao države da ih svede na najmanju moguću mjeru.

"Naše je da pokažemo da je država snažnija i pobedićemo ih sve, i raščistićemo sve bez obzira na cenu koja mora da se plati", poručio je Vučić.

Vučić je govorio o brojnim temama, da će Srbija do kraja godine izgraditi više autoputeva nego u vrijeme Tita, o vakcinama, ekonomiji, ali onda su u emisiji prikazani snimci Nebojše Jankovića, bivšeg pripadnika 63. padobranske i čuvara zatvora, koji je obučavao pripadnike grupe Veljka Belivuka da gađaju snajperom.

  • Snimak prikazan u emisiji

    FOTO: PINK.RS

- Niste vi ovaj snimak dobili slučajno. A on se šeta po gradu sa snajperom, jer je sve vrijeme bio pod prismotrom. Ovo je drugi snajper, a ovaj na stadionu je bio posebno sakriven, i ne bi ga otkrili da jedan kriminalac nije napravio grešku i rekao da ono glavno nije pronađeno. Što se tiče snajpera, ako imate pancirno zrno, i ono služi za osobe do kojih ne možete lako doći. Čitao sam u izvještajima razne teorije, to nije bilo namijenjeno nekom Šarcu - kazao je Vučić. 

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...