BESKRUPULOZNI VIŠKOVIĆ PORUČUJE: "To je neka nova podvala srpskim partijama"

"S obzirom na to da sada nema malverzacija s vrećama iz inostranstva, oni će imati još manje glasova", rekao je Višković.

  • Politika

  • 16. Feb. 2021  16. Feb. 2021

  • 2

Potpredsjednik SNSD-a i premijer manjeg bh. entiteta Radovan Višković rekao je da nije siguran da će inicijativa "Moja adresa: Srebrenica" bojkotovati izbore u ovoj lokalnoj zajednici i smatra da je to neka nova podvala da se partije sa srpskim predznakom uspavaju.

- Bojim se da je riječ o podvali s ciljem da se partije sa srpskim predznakom uspavaju, a da oni, prateći izlaznost, pozovu građane i tako pokušaju napraviti neki rezultat. Pozivam ih da to ne rade. Mi ćemo svoje biračko pravo iskoristiti i apelujem na građane Srebrenice da 21. februara izađu na izbore i iskoriste pravo da glasaju. Mi na te njihove navodne bojkote nećemo reagovati, on za nas ne postoji - istaknuo je Višković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...