Ekonomija
KUPAC JOŠ UVIJEK NIJE POZNAT: Sarajevski Bamcard prodat za 5,4 miliona KM
Prije 10 min0
Ukusni sos možete servirati uz bilo koje meso ili tjesteninu.
Gastro
17. Feb. 2021 17. Feb. 2021
0
250 ml vrhnja za kuhanje
100 g emmentalera
100 g gaude
100 g gorgonzole
100 g parmezana
1 kašika putera
1. Puter stavite u šerpu zajedno s gaudom, edamerom i gorgonzolom.
2. Polako miješajte dok se ne otopi pa dodajte vrhnje.
3. Kuhajte dok se sos malo ne zgusne pa dodajte parmezan.
Prijatno! :)
(SB/Domacica.com)
Ekonomija
KUPAC JOŠ UVIJEK NIJE POZNAT: Sarajevski Bamcard prodat za 5,4 miliona KM
Prije 10 min0
Regija
BURNO U SUSJEDSTVU: Policija prije koncerta kontraverznog Marka Perkovića Thompsona privela više osoba, poznato i zbog kojih pjesama
Prije 14 min0
Evropa
IZDANO ŠOKANTNO UPOZORENJE: "Putin bi mogao izvesti nuklearni udar u tri faze, prvo bi ovdje udario"
Prije 23 min0
Estrada
IAKO ČUVA PRIVATNOST: Petar Grašo otkrio kako su proslavili rođendan kćerkice Albe
Prije 32 min0
Gastro
DORUČAK LEJDI DI: Neprežaljena princeza ovo je jela svakog jutra, probajte i vi njen super zdravi recept
02. Avg. 20250
Gastro
KAO IZ BAKINE KUHINJE: Napravite izvrsne čupavce po tradicionalnom receptu i oduševite ukućane… (VIDEO)
02. Avg. 20250
Gastro
SAVRŠENO SOČAN PRIJEDLOG ZA RUČAK: Punjeni patlidžan za koji će vam svi tražiti recept
02. Avg. 20250
Gastro
TOPI SE U USTIMA: Na brzinu napravite polagani burek i ne zaboravite jogurt… (VIDEO)
03. Avg. 20250
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.