MEGHAN ODUŠEVLJAVA: Iza haljine u kojoj je vojvotkinja objavila da je trudna, krije se posebno značenje

Odjenuvši haljinu za fotografiranje povodom druge trudnoće, vojvotkinja je i svoje prvo dijete učinila dijelom tog posebnog trenutka.

  • Žena

  • 18. Feb. 2021  18. Feb. 2021

  • 0

Vijest da Meghan Markle i princ Harry čekaju drugo dijete, na Valentinovo je obišla svijet. Supružnici su trudnoću obznanili crno-bijelom fotografijom koju je snimio njihov prijatelj, fotograf Misan Harriman u, kako se pretpostavlja, vrtu njihovog doma. Idiličan prizor upotpunila je i trudnička haljina koju Meghan nosi na fotografiji.

"Možemo potvrditi da će Archie postati stariji brat. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa presretni su zbog dolaska drugog djeteta", objavio je glasnogovornik para. Vijest o novoj bebi u porodici oduševila je i kraljicu i ostatak kraljevske porodice.

Datum na koji su objavili vijest o trudnoći, vrlo je poseban, ali ne zato što je bilo Valentinovo, već zbog toga što je princeza Diana 13. februara1983. objavila da čeka drugo dijete, princa Harryja, što znači da je idući dan, 14. februara ta vijest bila na naslovnicama svih novina, piše Zadovoljna.hr.

A posebno značenje ima i haljina u kojoj je Meghan Markle otkrila da je trudna. Na fotografiji nosi maksi haljinu krem boje koju je dizajnirala Carolina Herrera, a sada je poznato da je ta haljina bila sašivena za Meghan dok je bila trudna s Archiejem, koji će u maju navršiti dvije godine. Odjenuvši haljinu za fotografiranje povodom druge trudnoće, vojvotkinja je i svoje prvo dijete učinila dijelom tog posebnog trenutka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...