JOŠ JEDAN VIC ZA DANAS: Prva poruka rovera iz Jezera na Marsu Zemljanima bila je servisna informacija - "Čuvajte se radara kod..."

Vrlo značajna servisna informacija stigla je sa Marsa.

  • Zabava

  • 19. Feb. 2021  19. Feb. 2021

  • 0

Skupili se službenici Općine Jezero, nastavnici i učenici u sali za fiskulturu tamošnje osnovne škole da prate slijetanje rovera na krater na Marsu koji je dobio ime po njihovoj općini.

I, hajde, sve je okončano kako treba, nije tu bilo nekih problema. Ali, prva poruka s Marsa koju su čuli u bosanskom Jezeru i prenijeli svima koje znaju, bila je:

"Čuvajte se radara kod skretanja za Šipovo."

(S. B.)   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...