PLJUŠTE REAKCIJE: Poslije uvreda na račun Zlatana na "Marakani", oglasio se Siniša Mihajlović

Već je nekoliko dana poznato da će napadač Milana Zlatan Ibrahimović biti specijalni gost na muzičkom festivalu u Sanremu, a sada je potvrđeno da će mu iz fudbalskog svijeta društvo praviti trener Bologne Siniša Mihajlović.

  • Sport

  • 19. Feb. 2021  19. Feb. 2021

  • 3

Da, ići ću na Sanremo s Ibrahimovićem - potvrdio je Mihajlović.

Sanremo se održava od 2. do 6. marta, a očekuje se da Ibrahimović bude gost svih dana. On će, navodno, dobiti i slobodu od kluba da propusti meč koji je na programu u tom periodu (protiv Udinesea 3. marta).

S druge strane, Bolognu 3. marta očekuje gostovanje Cagliariju, a zatim slijedi priprema za meč 7. marta na stadionu "Diego Armando Maradona" s Napolijem, ali će Siniša očigledno naći vremena da bude i na Sanremu.

Dok je pričao o tome kako će izgledati nastup Ibrahimovića i njega, Siniša je "provukao" i uvrede koje je svojevremeno doživio od navijača u Italiji, kada je nazivan "Ciganinom" (zingaro na italijanskom), što je uvreda kojom pojedini "časte" i Zlatana Ibrahimovića.

Podsjetimo, Zlatan je i u četvrtak uvečer na "Marakani" doživio neprijatnost i uvrede na nacionalnoj osnovi tokom meča sa Zvezdom.

"Ibra i ja ćemo biti dva Cigana na sceni, ne znam šta se može dogoditi. Biće zabavno, ali ne znam da li ćemo da pevamo. Dve najgore stvari koje mogu je da plešem i pevam, ne znam koliko će to biti odvratno, ali idemo tamo da vidimo šta će se dogoditi. Znam da Ibra nije dobar ni u pevanju, a u plesu je malo bolji od mene", rekao je Mihajlović.

Upitan je Mihajlović i koje pjesme italijanskih izvođača voli, a onda je dodao i da su Italijani gotovo savršeni kao narod, jer imaju sve, ali da im nedostaje malo više hrabrosti.

Volim pesmu "Ja sam vagabundo", ali ima ih nekoliko. Takođe volim tekstove Kremoninija, Morandija, Ramazzottia, Antoncija, Vendittija. Italija je savršena u svemu, jelu, automobilima, modi, muzici, nedostaje vam malo hrabrosti, ali za sve imate sve. Ponekad vam zavidim što nisam Italijan - istaknuo je Siniša Mihajlović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...