FOTOGRAFIJA SA SVADBE RAZOTKRILA ALIJU BUDNJU: Otkriveno i ko ju je objavio na društvenim mrežama...

Da li i Alija Budnjo ima amneziju pa se ne sjeća da je blizak s Enrom Suljić te da je na ovoj svadbi bila prisutna i Dalida Burzić.

  • Društvo

  • 20. Feb. 2021  20. Feb. 2021

  • 2

U toku jučerašnjeg dana objavljena je zajednička fotografija Enre Suljić i Alije Budnje.

To ne bi bilo čudno da upravo Alija Budnjo na gostovanju na Face TV-u Murizu Memiću nije rekao da je ne poznaje, kao ni druge osobe koje je spomenuo otac ubijenog mladića.

Međutim, fotografija na kojoj se nalazi Alija Budnjo u društvu “njemu nepoznate” Enre Suljić, nastala je na svadbi kćerke spomenutog, i to 2019. godine.

Sama fotografija je demantovala Budnjine tvrdnje da ne poznaje Suljić, ali nije ih samo demantovala nego je i ukazala na bliske odnose njegove porodice i Enre Suljić, piše Pressmedia.ba.

Zvanice na svadbi su osobe bliske i drage, a ne one koje se "ne poznaju".

Na fotografiji se nalazi i Budnjina supruga, koja je zagrljena s Enrom Suljić, kao i kćerka i zet ilidžanskog biznismena.

alt

Fotografiju je objavila kćerka Alije Budnje na svom Instagram profilu.

Da li i Alija Budnjo ima amneziju pa se ne sjeća da je blizak s Enrom Suljić te da je na ovoj svadbi bila prisutna i Dalida Burzić, kao i mnogi drugi za koje je rekao da ih ne poznaje ili je lojalan svojim prijateljima prikrivajući poznanstvo i pokušavajući izbjeći bilo kakvu vezu ili umiješanost u slučaj ubistva Dženana Memića, ostaje da vidimo…

Pored svega, Budnjo je izjavio i da nikada nije saslušan u Tužilaštvu KS, što se ispostavilo da nije tačno, jer je Muriz Memić sinoć na FaceTV-u pokazao izjavu koju je spomenutom Tužilaštvu dao isti Alija Budnjo, koji se možda ni toga ne sjeća…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...