PANIČNA OBJAVA DODIKOVOG SAVJETNIKA: "Amerika priprema plan likvidacije Republike Srpske!" (VIDEO)

Trifković kaže da se, prema njegovim informacijama, već razrađuje detaljan plan likvidacije Republike Srpske koju je, navodno, naredio novi američki predsjednik Joe Biden.

  • Politika

  • 20. Feb. 2021  20. Feb. 2021

  • 47

Beogradski profesor historije Srđa Trifković, koji trenutno predaje na Fakultetu političkih nauka u Banja Luci i slovi za jednog od najbližih savjetnika Milorada Dodika, gostovao je u jutarnjem programu beogradske “Happy” televizije i ponovo govorio o američkim ambicijama da u što skorije vrijeme ukine Republiku Srpsku i sa evropskim saveznicima napravi korjenitu rekonstrukciju Dejtonskog mirovnog sporazuma.

Trifković kaže da se prema njegovim informacijama već razrađuje detaljan plan likvidacije Republike Srpske koju je navodno naredio novi američki predsjednik Joe Biden koga Trifković naziva “poznatim srbomrscem”. Trifković kaže da srpski narod s obje strane Drine može očekivati sve najgore od nove američke administracije, a poseban accent stavlja na novog šefa američke diplomatije Anthony Blinkena za koga kaže da je “nepopravljivi rusofob”.

Komentari - Ukupno 47

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...