PODNIJET PRIGOVOR CIK-u BiH: Ivan Begić dostavio dokaze da je Sanja Vulić prekršila izbornu šutnju

Član Glavnog odbora PDP Ivan Begić podnio je prigovor Centralnoj izbornoj komisiji BiH protiv Sanje Vulić, kandidatkinje SNSD-a za odbornicu u Doboju, tvrdeći da je Vulićeva prekršila izbornu šutnju.

  • Politika

  • 21. Feb. 2021  

  • 2

- Sanja Vulić je prekršila Izborni zakon, koji jasno kaže da je jučer bila izborna šutnja. Ona je na društvenim mrežama pozivala tokom dana ljude da glasaju za nju, listu SNSD-a, kao i njihovog kandidata za gradonačelnika što smo mi zabilježili i ovog trenutka poslali CIK-u na daljnje postupanje - tvrdi Ivan Begić.

U Doboju se danas ponavljaju izbori na 89 biračkih mjesta, zbog uočenih nepravilnosti na izborima održanim 15. novembra prošle godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...