NIKADA ŽEŠĆE KRITIKE MIRALEMU PJANIĆU: „Bosanac je katastrofalan na terenu…"

Barcelona je jučer osvojila samo bod na svom terenu u duelu protiv slabašnog Cadiza (1:1).

  • Sport

  • 22. Feb. 2021  22. Feb. 2021

  • 0

Katalonski klub imao je prednost do 89. minute, a onda hladan tuš na Camp Nouu, kada su gosti iz penala došli do 1:1 i uspjeli osvojiti veliki bod na teškom gostovanju.

Miralem Pjanić je odigrao nešto manje od pola sata, ali nije napravio neku razliku.

Nakon utakmice, velike kritike na račun bh. veznjaka imao je novinar "Cadene SER" Dani Garrido, koji je osuo paljbu po Pjaniću.

"Koliko će još prilika Ronald Koeman dati Miralemu Pjaniću? Bosanac je katastrofalan na terenu. Kad god on uđe u igru, ekipa igra znatno lošije", poručio je Garrido.

Španski kolega je ipak pretjerao, Pjanić je igrač kojeg najmanje treba kritikovati s obzirom na minutažu i konkurenciju u veznom redu, a tu se najviše ističe Sergio Busquets.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...