SARAJLIJE SE OPRAŠTAJU OD VLASNIKA PEKARE: Poznat identitet motocikliste koji je stradao u Sarajevu

Mudželet je jučer u poslijepodnevnim satima doživio nesreću na motoru, a u KCUS-u je preminuo usljed povreda.

  • Hronika

  • 22. Feb. 2021  22. Feb. 2021

  • 0

Prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od Sarajlije Faruka Mudželeta, koji je poginuo jučer u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sarajevskom naselju Socijalno.

Mudželet je jučer u poslijepodnevnim satima doživio nesreću na motoru, a u KCUS-u je preminuo usljed povreda.

Njegovi poznanici i prijatelji u nevjerici su primili vijest o njegovom odlasku, a na društvenim mrežama se opraštaju od Mudželeta.

Mudželet je bio vlasnik pekare "Farina", a mnogi ističu da je bio omiljen u društvu.

Muhamed ef. Velić jedan je od onih koji su poznavali Mudželeta, piše "Oslobođenje".

- Hvala vam, dobri ljudi, na vašim dovama, moj ahbab Faruk je preselio maloprije. Allah da mu se smiluje, oprosti grijehe i uvede u lijepi džennet, porodici i svima nama podari sabri džemil. Mi smo Allahovi i Njemu se vraćamo! Gospodaru, srca naša osnaži u saburu i imanu! Amin - napisao je Velić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...