UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Pogledajte kako je ljubomorni momak upucao djevojku u Vranju

Na benzinskoj pumpi u Vranju ubijena je Sara A. (27) dok je sjedila u kafiću sa još jednim mladićem. Na snimku se jasno vidi kako ubica žrtvi pokazuje telefon, tiho razgovaraju, a potom ustaje i ispaljuje metke.

  • Hronika

  • 23. Feb. 2021  23. Feb. 2021

  • 3

Ubistvo se dogodilo u subotu oko 18 sati u kafiću na pumpi kod glavne autobuske stanice, kada je muškarac ispalio više metaka u Saru, koja je sjedila sa prijateljem.

Sarin ubica Marjan S. (47) ranije je robijao zbog ubistva. Suđeno mu je, također, i u drugom slučaju zbog pokušaja ubistva bivše djevojke, koje se desilo prije 14 godina.

On je izvršio samoubistvo nakon što je lociran i policija ga je opkolila.

Pretpostavlja se da je motiv za ubistvo bila ljubomora.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...