REZIME SASTANKA SDA I HDZ-a: Novu Vladu FBiH mogli bi dobiti za mjesec dana. Lideri stranaka formirat će tri radne grupe...

Sastanak dolazi nakon što je međunarodna zajednica poručila da sami moraju da rješavaju svoje probleme.

  • Vijesti

  • 23. Feb. 2021  24. Feb. 2021

  • 4

U Sarajevu danas još jedan sastank delegacija SDA i HDZ-a BiH. Rok za formiranje Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, Izborni zakon i ispunjavanje zahtjeva Evropske komisije je juni. 

Optimistične najave nakon sastanka. Lideri stranaka tvrde da će se formirati tri radne grupe, svaka će imati svoj zadatak i ovlasti. Prva će se baviti FBiH, druga će se baviti Izbornim zakonom, treća će se baviti pitanjima BiH na putu ka Evropskoj uniji. Sastanak dolazi nakon što je međunarodna zajednica poručila da sami moraju da rješavaju svoje probleme, javlja O kanal. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...